Direct inzicht

De software voor inzicht in uw bedrijf

Overstappen, hoe gaat dat?

Wij begrijpen dat u wellicht al een relatie hebt met een ander administratiebureau. Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het overstappen zorgeloos verloopt. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijf.

Met een directe en praktische aanpak bedienen wij onze klanten. De tijd van onze klanten is kostbaar en daar gaan wij effectief mee om. Korte lijnen vormen de belangrijkste basis voor goed contact. Wij willen graag actief met u meedenken. Uw accountmanager en verantwoordelijk partner zijn uw vaste aanspreekpunten.

Voordelen van werken in de cloud

24/7 wereldwijd alles bij de hand

Zit u bij de bank, accountant of notaris en wordt er gevraagd om de financiële resultaten? Of zit je bij een klant en zoek je die openstaande factuur? Geen enkel probleem. Haal het meteen tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone.

Veilig en betrouwbaar 

Of alle bedrijfsgegevens veilig zijn in de cloud? Absoluut! En misschien zelfs veiliger dan op de zaak. De gegevens worden opgeslagen in zwaar beveiligde datacenters. De providers zorgen voor het beheer, de updates en het onderhoud. Die IT-kennis in huis halen is overbodig.

Flexibele maandabonnementen

Alleen betalen voor werkelijk verbruik. Dat kan met cloudsoftware. Geen verrassingen, gewoon een vast bedrag per maand. Vast en toch flexibel. Want het abonnement groeit met je mee. Pas in een handomdraai het aantal administraties en gebruikers aan. Of voeg apps toe. Of groei door naar een branchespecifiek abonnement. Zo flexibel is werken in de cloud.

Online samenwerken

Werk makkelijk online samen met collega’s, partners, klanten én de accountant. De cloud is een prima plek om samen te werken en gegevens op te slaan. Alle bedrijfsgegevens en documenten staan op 1 plek, alles is snel terug te vinden en de archiefkasten kunnen de deur uit. Dat levert tijd en geld op. Nú en later.

Maandelijkse rapportages

Iedere maand online inzicht in uw bedrijfsresultaten. Altijd up-to-date. Geen verrassingen, maar de juiste informatie en de juiste cijfers. Ondernemen anno nu betekent snel schakelen, analyseren en reageren. Of u nu onderweg, thuis, of op kantoor bent. Bekijk uw financiële situatie waar en wanneer u maar wilt. 

Snel aan de slag

Starten met cloudsoftware is heel makkelijk. Gewoon inloggen en je bent online! Hulp nodig? Volg dan 1 van de gratis trainingen. Of pak de uitgebreide online hulp erbij. Dan kun je meteen verder, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tijdens kantooruren beantwoorden we je vragen via de mail, chat of telefoon.