Labore

Over ons

Labore Administratie- & Belastingadviesbureau B.V. is een administratiekantoor dat zich al meer dan 20 jaar specifiek richt op ondersteuning van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Labore (Latijn: door het werk) staat voor een veelzijdige dienstverlening op gebieden als, het verzorgen van (loon)administraties, jaarrekeningen, begrotingen, fiscaliteit en onze online tools.

Kwaliteit en continuïteit

Met onze huidige omvang, kwaliteitsniveau en tariefstructuur zijn wij een goed alternatief voor ondernemingen die een kleinere, flexibele dienstverlener willen met kwaliteit en continuïteit. Naast de binnen ons kantoor aanwezige expertise beschikken wij over een uitgebreid netwerk van externe deskundigen op specifieke werkgebieden.

Aangesloten bij het RB en de NOAB

Wij zijn aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs) en de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Hiermee houden wij onze vakkennis op niveau en zijn wij op de hoogte van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving. De NOAB is daarnaast een belangrijk keurmerk voor financiële instellingen als u een financieringsaanvraag in wil dienen. Wij hanteren een systeem van interne controle om ons kwaliteitsniveau te bewaken.

Robert Overgaag, directeur Labore

Over Labore