Dit doen wij

Verzorgen van uw administratie

Labore is een administratiekantoor in Delft en neemt uw volledige administratie uit handen. Scannen en mailen is het enige wat u hoeft te doen, wij verwerken de facturen met onze scan- en herkensoftware. Binnen 48 uur zijn de facturen verwerkt en is uw administratie bij. 

Lees meer

Online boekhouden

Door online boekhouden heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie. Met onze geïntegreerde online boekhoudsoftware voorzien wij u in de beste mogelijke dienstverlening. Eenvoudig via smartphone, laptop of tablet uw resultaten bekijken. 

Maandelijkse rapportages

Iedere maand online inzicht in uw bedrijfsresultaten. Altijd up-to-date. Geen verrassingen, maar de juiste informatie en de juiste cijfers overal ter wereld in te zien. Ondernemen anno nu betekent snel schakelen, analyseren en reageren. Of u nu onderweg, thuis, of op kantoor bent. 

Advies bij financiële vraagstukken

Het is niet eenvoudig om de juiste beslissingen te nemen op basis van de vele cijfers die vaak gemoeid gaan met uw boekhouding. Laat het daarom aan een team van professionals over en laat u adviseren bij financiële vraagstukken. Zie het als een investering. 

Belastingadvies

De belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Helaas komen we er niet onder uit. Het goede nieuws is echter dat de belastingwet ruimte biedt om uw fiscale lasten zo laag mogelijk te houden. Zonde als u onnodig teveel betaalt. 

Lees meer

Salarisadministratie

Salarisadministratie is meer dan een paar cijfertjes. Het heeft invloed op de werksfeer en het vermijdt conflicten als het in orde is. Veelal zijn vanwege een veranderende wetgeving aanpassingen aan salarissen noodzakelijk. Dit zijn vaak complexe en tijdrovende vraagstukken.

Lees meer

Jaarrapport en jaarrekening

Wij hebben de deskundigheid in huis voor iedere MKB - onderneming. Tevens bespreken we de jaarrekening altijd persoonlijk met u, zodat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat en welke stappen u kunt nemen. 

Lees meer

Crowdfunding

Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfunding platform in Nederland. Dit platform brengt geldgevers en -leners bij elkaar. In plaats van een beroep op uw bank, doet u een beroep op mensen. Labore geeft hierin advies en bemiddelt. Uitgangspunt is een win-winsituatie.